Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: Kezdőlap >

Fairland

A Fairland 1999-es alapítása óta - több mint 20 éve - hőszivattyúk gyártásával foglalkozik. Az alapitáskor mindössze 8 alkalmazottal rendelkező cég azóta 300 embert foglalkoztat. Küldetése, hogy a folyamatosan fejlődő medence fűtés ágazat részére közös erőfeszítéssel innovatív és kiváló minőségű termékeket gyártson forgalmazó partnerei és a felhasználók számára.

A Fairland 2011-ben fejlesztette ki a Full-Inverter technológiát, amelyet azóta is alkalmaz az újabb generációs hőszivattyúkon és ezzel a szakma úttörője és meghatározó résztvevője lett. 

A Fairland hisz abban, hogy a folyamatosan fejlődő technológia értéket teremt az intelligens medence és a felhasználó számára. 5 év fejlesztés eredményeképpen a Fairland 2019-ben bevezette a forradalmian új TurboSilence technológiát. Az új technológia halk működést tesz lehetővé nemcsak kis teljesítmény tartományban, hanem Turbó fokozatban is. Így kellemes környezetet biztosít a medencehasználók számára még akkor is, amikor a hőszivattyú teljes erőbedobással fut.

A Fairland vezető szerepet vállal a környezetbarát gyakorlatok alkalmazásában. Az üzleti tevékenységek minden aspektusában, beleértve a termékfejlesztést, a gyártást és az értékesítést, olyan kezdeményezéseket tesz, amelyek óvják a környezetet. Ezzel is támogatja a környezet szempontjából egészségesebb világhoz vezető új termékek fejlesztését és a technológiák innovációját.

Rendezés: